Voorbereidingen FJT 2017

Voorbereiding FJT 2017 in Utrecht

De voorbereidingen van het Franciscaans Jongeren Treffen van dit jaar  – weekend van 29 september tot 1 oktober – zijn in volle gang.  Op zondag 2 juli kwam de voorbereidingsgroep voor de derde keer bijeen in Utrecht. Vanwege het prachtige weer konden we ons overleg houden op de veranda van het klooster van de minderbroeders in Utrecht (zie foto). Dat kwam de sfeer alleen maar ten goede. We hebben geanimeerd en vruchtbaar gewerkt. 

Het thema ‘Anders kijken’ is ondertussen uitgewerkt in een aantal vieringen, verspreid over het weekend, in een centraal programma op de zaterdagochtend en in een reeks workshops op de zaterdagmiddag. Verder wordt een pelgrimstocht voorbereid voor de zaterdag, in alle vroegte, en een feestelijk programma op de zaterdagavond.

Na half juli wordt de inschrijving voor het weekend geopend. Houdt de berichten in de gaten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *