Aanmelding FJT 2017 geopend!!

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het Franciscaans Jongeren Treffen dat in het weekend van 29 september tot 1 oktober zal plaatsvinden in Megen. Thema is dit jaar: ‘Anders kijken.’ Door anders te kijken kunnen allerlei oordelen en vooroordelen worden doorbreken en het kan je brengen tot verzoening met anderen en met jezelf.

Een heel weekend met vieringen, ontmoetingen in kleine groep en zomaar tussendoor, korte impulsen rond het thema, workshops, stille momenten én een feestelijke avond in en om de kloosters van de minderbroeders franciscanen en zusters clarissen in Megen. Kijk voor meer informatie op het inschrijfformulier onderaan de pagina Franciscaans Jongerentreffen en meld je aan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *