Mooi FJW-weekend ‘God en ik’

In dit weekend ging het over jouw relatie met God. Geen dagelijks gespreksonderwerp. Dit weekend wilde je in de gelegenheid stellen om daar persoonlijk en met anderen mee bezig te zijn in een omgeving die daar goede mogelijkheden voor aanreikt. Br. Fer van der Reijken en zr Marianne van Haastrecht waren daarbij tochtgenoten. Zij putten uit de rijkdom van de Bijbel en van de Geschriften van Franciscus en Clara en zij gebruiken diverse werkvormen. Het was een mooi en geslaagd weekend. Verrijkt gingen deelnemers en begeleiders naar huis.

De deelnemers en begeleiders:
staand, vlnr: br. Fer van der Reijken, Fleur Verviers, Ellen Severijns en zr. Marianne van Haastrecht.
Zittend, vlnr Madeleine Kievits en Barbara van Kessel

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *