Deelname aan The Passion 2018: Ik zie jou!

De deelnemers waren: Marleen Derksen, Arjan Gerritsen, Ramon Roks, Patrick Haring, Eline Kok, Iris Gelen, Anna Pellikaan, Talitha Langendam.

The Passion in Amsterdam: Eucharistie vieren met voetwassing, samen eten, meelopen in de processie met het neonkruis (vertrekkend vanaf ‘De boom die alles heeft gezien’, verwijzend naar de Bijlmerramp met het vliegtuig dat op een flatgebouw neerstortte in 1992), de aankomst bij het Arenapark voor de slotscènes van The Passion. Terug naar huis, nog even met een glas rond de tafel, logeren bij de broeders en de andere ochtend weer ieders eigen pad vervolgend…). Wat een mooie ervaring om dit samen te hebben kunnen meemaken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *