Digitaal Kerstkoor – instructie

Jeroen Zijp

Stel je nou eens voor – vlak voor kerst een prachtig digitaal franciscaans FJW-koor! ‘Onze’ eigen Jeroen Zijp, die daar al bedrevenheid in heeft, leidt het allemaal in goede banen. Resultaat wordt een prachtige muziekclip, waarin alle individuele inzendingen bij elkaar gevoegd zijn tot een mooi geheel. Geef je uiterlijk 29 november op via fjw@franciscanen.nl

Je krijgt op 30 november de instructie en de muziek toegemaild en bepaalt zelf wanneer jij het inzingt. Uiterlijk 8 december lever jij jouw filmpje in. Twee weken later heeft Jeroen het eindresultaat klaar. Het enige wat je thuis nodig hebt is een mobieltje/camera en een koptelefoon/oortjes.

O ja – er doen uiteraard ook broeders en zusters mee 😊.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *