De kruisweg met het Franciscaans JongerenWerk

Vandaag is het Goede Vrijdag, de dag bij uitstek waarop we stilstaan bij het lijden en sterven van Jezus Christus. Binnen de Rooms-katholieke traditie gebeurt dat van oudsher (o.a.) door het bidden van een Kruisweg om 15.00 uur, het tijdstip waarop Jezus is gestorven. Biddend stil staan bij veertien momenten op de weg van Jezus naar de Calvarieberg tot en met zijn graflegging.

Als Franciscaans Jongerenwerk doen we dat dit jaar digitaal. De veertien kruiswegstaties zijn opgenomen door verschillende jongeren, zusters en broeders. Het geheel is aaneengeregen door Jeroen Zijp, die ook de muziek eronder gecomponeerd heeft.

Wij wensen je een inspirerend uur toe.

Deel je hem met andere jongeren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *