Franciscaanse Jongerendag – 25 september

Op 25 september start om 11.00 de Franciscaanse Jongerendag in Megen. Het programma loopt tot 19.00. Tussen 09.30 en 10.30 is er een pendeldienst met auto’s tussen station Oss en Megen om alle deelnemers op te halen, en na 19.00 kun je met eenzelfde pendeldienst weer op station Oss worden afgezet.

Tijdens de dag is er volop gelegenheid om andere jongeren te ontmoeten en met elkaar bezig te zijn met geloof en leven.

Deze week starten jongeren Eliza van Luijn, Ramon Roks en Chris Seinen met broeder Wim en staffunctionaris Hanneke met de inhoudelijke organisatie, en over het thema en programma worden jullie later deze zomer geïnformeerd.

Dit jaar mogen uitzonderingsgewijs ook jongeren van 31 jaar nog meedoen.
Je eigen bijdrage voor deze dag is 15 euro (inclusief twee maaltijden). De rest van de kosten krijgen wij vergoed met bijdragen van een aantal fondsen.

Het deelnemersaantal gaat mogelijk afhankelijk zijn van de eind september geldende landelijke coronamaatregelen. Daarom houden we bij in welke volgorde de aanmeldingen via fjw@franciscanen.nl binnenkomen. Wil jij er graag bij zijn?: meld je dan nu vast aan! We vragen jou bij je aanmelding je leeftijd en je telefoonnummer te vermelden.
We kijken naar jullie uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *