De vierde wijze

Kerstverhalen. Ze zijn er in soorten en maten, voor kleinen en voor groten. Met het Franciscaans Jongerenwerk willen we deze weken aan de slag met het verhaal ‘De vierde wijze’.

Daarvoor zoeken we jongeren die het leuk vinden om een alinea voor te lezen. Je kunt je uiterlijk 5 december opgeven via fjw@franciscanen.nl en ontvangt op 6 december dan de nadere instructies van Jeroen Zijp. Hij verwerkt de opnames van het voorlezen (je bijdrage inleveren kan via WeTransfer bij Jeroen dan tot uiterlijk 17 december) tot een vloeiend geheel en ‘kleurt’ het verhaal verder ‘in’ met geluidseffecten en muziek.

Hanneke Frenken, welbekend van haar prachtige illustraties, verzorgt het beeldmateriaal: speciaal voor ons maakt tekent zij het verhaal ‘in kleur’.

Het belooft dus een inspirerend geheel te worden. Op Eerste Kerstdag is de release en dan kan het verhaal digitaal de wereld in – geschikt voor kinderen vanaf een jaar of tien en alle leeftijden daarboven. Op die manier kunnen we Kerst delen met heel veel mensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *