Kerststal-aan-huis

Franciscus van Assisi zorgde in 1223 te Greccio voor de eerste ‘levende’ Kerststal. Geraakt als hij was door de verhalen rondom de geboorte van Christus dacht hij dat mensen het beter konden ervaren als ze het zouden bekijken:
Hij bouwde dus een stal in het bos en zorgde voor de os en de ezel. Een boer beeldde Jozef uit, en een boerin Maria. Zo ontstond een traditie van (levende) kerststallen.

Hoe leuk is het dan dat het Franciscaans Jongerenwerk de traditie van de Kerststal voortzet en jij als jongere (16-30 jaar) er eentje aan huis krijgt. Geen levende – maak je geen zorgen! Maar een degelijke pop-up Kerststal, die je ergens kunt neerzetten en die je hopelijk kan helpen het Kerstverhaal te ervaren, door het eens te bekijken.
Dankzij onze sponsors kunnen wij jou dit kosteloos aanbieden.

Als je deze Kerststal wilt ontvangen (zolang de voorraad strekt), geef dan uiterlijk 12 december je adresgegevens door via fjw@franciscanen.nl.
 
Nota bene: vanwege de privacywetgeving bewaren wij geen adressen en moet je dus ook als je al eens eerder aan iets hebt meegedaan je gegevens insturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *