Nieuwjaarswensen.

Ook 2022 gaat, zoals het er nu uitziet, starten in gezelschappen van beperkte grootte. En daar maken we wat van, ook bij het Franciscaans Jongerenwerk. Om iedereen toch de gelegenheid te geven elkaar een zalig nieuwjaar te wensen verzenden wij op 1 januari 2022 een speciale nieuwjaarsnieuwsflits naar iedereen die zich op onze nieuwsflits heeft geabonneerd. En JIJ kunt daaraan bijdragen door uiterlijk 26 december jouw nieuwjaarsboodschap aan te leveren bij het Franciscaans Jongerenwerk, en wel bij Hanneke via jongerenwerker@franciscanen.nl. Er is veel mogelijk: een tekst, een afbeelding, een video (stuur dan een link waarop deze te zien is), een vlogbericht…. Kortom: leef je uit en laat de andere FJW-ers weten wat je hen wenst voor het nieuwe jaar. Hanneke voegt een en ander samen en zorgt dat de nieuwsflits op 1 januari bij iedereen op de digitale deurmat valt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *