FJWweekenden

Drie keer per jaar organiseert het FJW een themaweekend.  Specifieke inspiratiebronnen  zijn daarbij Bijbelteksten en woorden en verhalen van Franciscus en Clara. Thema en data van deze weekenden staan ruim van tevoren op de website. De jongeren leven gedurende het weekend mee met de broeders van de communiteit (Megen of Amsterdam). Zij worden gedurende het weekend, voor wat betreft hun eigen programma, begeleid door een broeder die samen met twee van de deelnemers het weekend heeft voorbereid.

https://fjw.email-provider.nl/a/qfyngrx95r/d/mkeghnbqa3/i/95a1a99_w564_werkmap7.jpg

 

 

 

 

 

 

 

vr 2 – zo 4 februari 2018
FJWweekend: God en ik.

In dit weekend gaat het over jouw relatie met God. Geen dagelijks gespreksonderwerp. Dit weekend wil je in de gelegenheid stellen om daar persoonlijk en met anderen mee bezig te zijn in een omgeving die daar goede mogelijkheden voor aanreikt. Br. Fer van der Reijken en zr Marianne van Haastrecht zijn daarbij tochtgenoten. Zij putten uit de rijkdom van de Bijbel en van de Geschriften van Franciscus en Clara en zij gebruiken diverse werkvormen.

Locatie: Franciscanen, Megen

Prijs: € 65,00
Begeleiding: br. Fer van der Reijken en zr. Marianne van Haastrecht

 

 

za 17 maart, 10.00 u – zo 18 maart, 14.00 uhttps://fjw.email-provider.nl/a/qfyngrx95r/d/mkeghnbqa3/i/7aa322e_w540_so09.jpg
Weekend rond Stille omgang

Een weekend voor jongeren tot 30 jaar rond de Stille Omgang, een nachtelijke bidtocht door het centrum van Amsterdam. Thema van dit jaar is: “Everlasting!” Met een eigen programma en deelname aan het jongerenprogramma in de Mozes-en-Aäronkerk.

Locatie: Communiteit La Verna Amsterdam
Prijs: keuze uit € 30 of € 40 euro (all-in)
Begeleiding: Br. Fer van der Reijken

Reageren is niet mogelijk